Dark Mode On / Off

Boodschappen in Duitse supermarkt niet goedkoper

boodschappen doen in duitsland

Boodschappen in eigen land niet duurder dan over de grens.

De Boodschappenkar vergelijkt prijzen van producten in supermarkten en (internet) winkels. Na twee supermarkten in Duitsland te hebben onderzocht komt men tot de conclusie dat op dit moment het prijspeil in Duitsland niet veel gunstiger is dan bij ons.

Doe je in Nederland de boodschappen bijvoorbeeld bij een Nettorama dan ben je wellicht voordeliger uit dan in Duitsland. Nederlanders hoeven voor de prijs van met name maggi, mosterd, olijfolie of ontbijtgranen de grens zeker niet over. Wordt er veel chocola of cola in het huishouden verorbert dan loont het zich waarschijnlijk wel de moeite.

Wat verder opviel is dat het Duitse Warsteiner bier hier goedkoper is dan in Duitsland.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.