Dark Mode On / Off

50 Plusplein op de 50Plusbeurs

De 50Plusbeurs | Een leuk uitje voor alle 50-plussers

50Plusplein heeft zich, tezamen met duizenden bezoekers, een weg gebaand door de 50Plusbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Hier konden wij natuurlijk niet ontbreken. We hebben veel ideeën opgedaan voor onze website en veel kontakten gelegd voor samenwerking met verschillende organisaties. 

De 50Plusbeurs is een leuk uitje voor alle 50-plussers. Je krijgt enorm veel informatie cq folders mee naar huis waar je nog dagenlang zoet mee bent. Wij hopen met ons bezoek aan de beurs onze site natuurlijk verder uit te breiden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.