Dark Mode On / Off

Google heeft Nederlandse routeplanner

Nederlandse routeplanner | Nu ook Nederlandse routeplanner op je mobiel of via internet beschikbaar.

Via internet kun je gebruik maken van een Nederlandse Google Maps, een Nederlandse routeplanner. Hiermee kun je adressen en routes uitstippelen. Via satellietfoto’s zoek je de voor jouw interessantste route op. De versie is er voor internet en voor mobiel.

Je kunt er niet alleen adressen mee opzoeken maar ook gespecialiseerde informatie zoals hotel of restaurant. Zoek je een Japans restaurant in de buurt van het hotel dan krijg je alle Japanse restaurants in de buurt te zien, met routebeschrijving en foto’s erbij. Google Maps werkt samen met verschillende informatiebronnen.  De routes zijn berekend voor automobilisten. Zodra de databases betrouwbaarder zijn wil Google ook graag wandel- en fietsroutes opnemen. Een welkome aanvulling dus.

Je vindt Google Maps via Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.