Dark Mode On / Off

Antiekmarkt net over de grens

antiekmarkt in belgie

Iedere zondagmorgen is er in Tongeren, de grootste antiek & brocantemarkt in de openlucht.

Vind je het leuk om eens over een echte antiek en broacantemarkt te wandelen, breng dan eens een bezoek aan het Belgische Tongeren, net onder Maastricht. Een ouderwetse spiegel, een antieke lamp, snuisterijen en curiosa, teveel om op te noemen.

Tongeren is dé hoofdstad van de Belgische antiekmarkten. Iedere zondagmorgen is er de grootste antiek & brocantemarkt in de openlucht. Elke week komen er gemiddeld 10.000 bezoekers op af uit allerlei landen.

De markt telt 450 standhouders op de straten van de middeleeuwse wallen, de Veemarkt, de Clarissenstraat en de grote Eburonenhal. Ook zijn 46 antiekzaken geopend.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.