Dark Mode On / Off

Bos- & Weidetocht Dalfsen

Bos & Weidetocht

Bos & Weidetocht | Vanaf de startlokatie wandelt u direct het bos in en kunt u gaan genieten.

Eén van de mooiste wandeltochten van de Z.W.V. Komt er aan!

De Bos- & Weidetocht

Overijssel?? Dat is toch een boerenprovincie met koeien? Als u dat beweert, dan bent u waarschijnlijk 50 jaar geleden voor het laatst in Overijssel geweest!

Er is zoveel te beleven en te genieten in deze provincie, en Dalfsen is daar een mooi voorbeeld van, met een afwisselend landschap van weide, bossen, heuvels (o.a. Lemelerberg) en landgoederen.

Vanaf de startlokatie wandelt u direct het bos in en kunt u gaan genieten. Het is dan ook niet vreemd dat dit het drukst bezochte wandelevenement van de ‘Zwolse Wandel Verenigingen’ is.

Het Vechtdal, Salland, Overijssels Landschap, Dalfsen, Vilsteren, Rechteren, Lemelerberg, Archemerberg; allemaal ingrediënten om een tocht geslaagd te maken.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen