Dark Mode On / Off

Bourgondisch Fruitwandelen / Fietsen

4Mijl4You Groningen

Bourgondisch Fruitwandelen | Wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal.

Ons zeer populaire wandelevenement heet Bourgondisch Fruitwandelen

Bourgondisch Fruitwandelen

De speciaal uitgezette wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal. Mooie plekjes, waarvan sommige normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

En uiteraard prikkelen we je ‘Bourgondische’ zintuigen. Je wordt onderweg namelijk verwend met lekkere streekproducten, swingende muziek en een ontspannen sfeer.

Je kunt kiezen uit de 6, 11, 18 of 27 km wandelroute. Inschrijven kan via www.dijkensport.nl, er is dit jaar plaats voor maximaal 3.100 Fruitwandelaars.

Nordic Walking

Nordic Walking is toegestaan. Tijdens het Bourgondisch Fruitwandelen gaan gemoedelijkheid en gezelligheid ver uit boven prestatie. Een combinatie van het traditionele wandelen en het Nordic Walking is dan ook goed mogelijk.

Volg ons voor nieuws, acties, foto’s en video’s ook op Facebook, Twitter en Instagram (allen via @DijkenSport).”de route staat met pijlen aangegeven.

Alle informatie is te vinden op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen