Dark Mode On / Off

Boxtel – Classic Park

Classic Park in Boxtel | Beleveniscentrum voor liefhebbers van klassieke en exclusieve auto’s

Classic Park en 402 Automotive presenteren evenementenkalender op nieuwe museumlocatie in Boxtel

Voor de evenementen die in de weekenden gaan plaatsvinden heeft Classic Park een joint-venture opgericht in samenwerking met 402 Automotive. 402 Automotive organiseert in 2014 grootschalige evenementen op onder meer het Circuitpark Zandvoort, Autotron Rosmalen en het TT Circuit Assen (zoals Paddock Porsche, Viva Italia, American Sunday, Auto Moto d’Italia, Great British en het Nationaal Oldtimer Festival). Op jaarbasis trekken de evenementen van 402 Automotive meer dan 100.000 bezoekers.

Op de museumlocatie in Boxtel zal er vanuit de joint-venture een 20-tal niche-events georganiseerd  worden met uiteenlopende doelgroepen, van Alfa Romeo tot Jaguar en van Isetta tot Rolls-Royce. Classic Park heeft ruim voldoende parkeerruimte en kan deze aanbieden als showruimte tijdens evenementen. Ook in het museum zijn er tientallen showplaatsen. De events worden aangevuld met stands van bedrijven en clubs, bijpassende catering, een concours d’elegance en de bezoeker heeft natuurlijk toegang tot het bezichtigen van de museumcollectie.

Ronald van den Broek van 402 Automotive: “De locatie in Boxtel wordt een uniek beleveniscentrum, dat zich uitstekend leent voor de organisatie van niche events. Een sfeervol museum met een unieke collectie en dat allemaal in een mooie groene omgeving. Wij kijken uit naar de samenwerking, waar wij met vereende krachten gaan werken aan een mooie eventkalender van voorjaar tot najaar. Elke klassieke autoliefhebber is uitgenodigd om hiervan te komen genieten.”

Martijn Verbeek van Classic Park: “Evenementen brengen mensen bij elkaar en laten mensen de passie voor klassieke- en exclusieve auto’s delen. Classic Park stelt zich op als ontmoetingsplek, waar de automobiel centraal staat. U bent bij ons als gast meer dan welkom.”

Classic Park opent haar deuren op paaszaterdag 19 april. Het eerste event in de samenwerking tussen 402 Automotive en Classic Park vindt plaats op zondag 1 juni.

Voor meer informatie: www.classicpark.nl en www.402automotive.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.