Dark Mode On / Off

Costa de la Luz nog onontdekt door Nederlanders

Costa de la Luz | Nog altijd heerlijk rustig.

Tijdens de zomermaanden worden de Spaanse Costa’s overspoeld door Nederlanders, Engelsen en Duitsers.

Er is echter nog 1 Costa te vinden in Spanje die zowel tijdens de zomermaanden als ook de wintermaanden heerlijk rustig is en wel de Costa de la Luz, de kuststreek tussen Gibraltar en Portugal. Het toerisme in deze streek is pas de laatste jaren in opkomst en tijdens de zomermaanden vind je vooral Spanjaarden op de stranden.

Toch is deze Costa een bezoek waard. Het kent nog typische Spaanse dorpjes en een heerlijke Spaanse sfeer. Het massatoerisme, met daarbij horend grote hotelzones, veel uitgaansgelegenheden et cetera is hier nog niet te vinden. Ook de fervente golfer kan hier goed terecht. De streek kent meer dan 40 mooi aangelegde golfbanen, met grote variatie in moeilijkheidsgraad en baanontwerp.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen