Dark Mode On / Off

De elektrische massagestoel: goed voor de gezondheid

Omdat een massagestoel een positief effect heeft op de gezondheid is het een populair apparaat voor personen die voor medische redenen of voor de ontspanning een massage willen hebben. Wanneer er elke dag 20 minuten van een massagestoel gebruikt wordt gemaakt verbetert dit de doorbloeding en vermindert het stijfheid en vermoeidheid. Daarnaast bevordert een massagestoel de spijsvertering, helpt het bij gewichtsafname en is bevorderlijk voor een ontspannen geest en ondersteuning van de lichamelijke weerstand. Veel senioren schaffen dan ook een massagestoel aan, vaak ook op het advies van de huisarts.

Uitgebreide mogelijkheden

Iedere massagestoel beschikt over uitgebreide opties die per model verschillen. Hierbij zijn het aantal airbags van belang. Want hoe meer airbags, hoe meer massagemogelijkheden de stoel heeft. Zo zijn er modellen beschikbaar die alleen de rug en bovenbenen masseren maar ook modellen die het gehele lichaam kunnen bereiken. Zelfs handen en voeten kunnen van een massage worden voorzien. Andere kenmerken zijn de verstelmogelijkheden van de stoel, waarmee u de stoel aan uw lengte aan past. Tevens zijn er elektrische massagestoelen beschikbaar die zijn voorzien van rug verwarming, waarmee het effect van rug massage wordt versterkt. Op zoek naar een massagestoel met nog meer luxe? Dan bestaan er ook stoelen die via de smartphone of tablet bediend kunnen worden en stoelen met ingebouwde speakers. 

Vind eenvoudig de juiste massagestoel

Op webshops zijn verschillende massagestoelen te vinden maar hieruit kiezen kan soms lastig zijn. Het is daarom aan te raden om een afspraak te maken in de showroom als een specialist dit aanbiedt. In een showroom staan meerdere modellen opgesteld om te testen. Zo kunnen de stoelen worden getest en ervaren welke het meest comfortabel aanvoelt. Door verschillende modellen te testen kom je erachter welke soorten massage wel, en welke soorten massage juist niet bij je passen. Samen met een specialist kan worden uitgezocht welke stoel het beste bij jouw lichaam en wensen past. Zo weet je zeker dat u de juiste stoel in huis haalt, waar je nog lang gebruik van kunt maken.

De aanschaf van een elektrische massagestoel

Wilt u een elektrische massagestoel kopen, dan is het belangrijk u van tevoren goed te oriënteren. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende wellness experts. Op de Rhodos website of andere websites van specialisten vindt u verschillende modellen van de beste merken zoals Finnlo en TotalSeat. Deze merken staan garant voor duurzame elektrische massagestoelen die nog jarenlang mee zullen gaan. Zo zijn de stoelen voorzien van slijtvaste en vocht afstotende bekleding. Hiermee kunt u de elektrische massagestoel gegarandeerd nog lang gebruiken, zonder dat deze zijn comfort verliest.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen