Dark Mode On / Off
de huizenmarkt

Op zoek naar een geschikte woning

Voor diegene die of een huis te koop zoekt of een huis wil verkopen zijn er op het internet allerlei sites te vinden zoals onder andere, Funda, de Woonkrant, Speurders of Marktplaats. Sinds enige maanden is er voor hen nog een nieuw hulpmiddel bijgekomen.Het soms langdurig zoeken langs talloze huizensites wordt mogelijk gemakkelijker met de komst van www.zah.nlDit is een zoekmachine die 3500 websites van makelaars en andere huizensites afzoekt en alle huizen die te koop zijn laat zien.
Op deze site tik je in, in welke plaats je een huis zoekt en in welke prijsklasse en de website laat je het complete aanbod van makelaars en particulieren zien.

Door het huis van je keuze aan te klikken wordt je vanzelf doorgelinkt op de website van de verkopende makelaar. Het is ook mogelijk om een gratis abonnement te nemen op een e-mailservice die je dagelijks meldt of er nieuwe huizen te koop zijn.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.