Dark Mode On / Off

Adopteer een kangoeroe

Het is ook mogelijk, na de koe en de kip, om een kangoeroe te adopteren. In West-Australië, om precies te zijn in Boyup Brooke, is een opvangtehuis voor zieke en gewonde kangoeroes.

Het park, Roo Gully genaamd, is geen commercieel park en dus volledig afhankelijk van giften en dergelijke. Het park wordt geheel gerund door vrijwilligers die overal ter wereld vandaan komen. Roo Gully is een permanent onderkomen van meer dan dertig kangoeroes en walibi’s. De walibi behoort tot dezelfde familie als de kangoeroes maar is wat kleiner.

De dieren leven op een groot omheind terrein. Het park heeft een programma waarin mensen een kangoeroe kunnen adopteren. Voor 100 Australische dollar (ongeveer 70 euro) per jaar adopteer je er één. Ieder kwartaal krijg je dan een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en de ontwikkeling van “jouw” kangoeroe.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.