Dark Mode On / Off

Zoek een wandeling met WandelZapp

Zoek je favoriete wandeling

Zoek je favoriete wandeling op WandelZapp

Wandelaars kunnen nu op een eenvoudige manier een mooie wandeling zoeken op hun smartphone. De website Wandelzoekpagina heeft de WandelZapp geïntroduceerd waarmee wandelaars een zoekmogelijkheid wordt geboden om een mooie wandeling samen te stellen. WandelZapp biedt inmiddels meer dan 500 wandelroutes met een uitgebreide routebeschrijving, foto’s en allerhande informatie. De afstand van de wandelingen varieert tussen de 4 en 26 kilometer.

De app is gratis

Het downloaden van de app is gratis en het downloaden van een wandeling kost 1,79. Fervente wandelaars kunnen een abonnement afsluiten voor 12,99 per jaar en hebben dan de mogelijkheid om onbeperkt wandelroutes te downloaden. Ter introductie is het downloaden van de eerste wandeling gratis.

Wandelingen kopen zonder creditcard

Om wandelingen in de WandelZapp te downloaden is het niet noodzakelijk om over een creditcard te beschikken. Bij Primera en via IDeal kun je een prepaid creditcard aanschaffen. Na het activeren van de code ben je al in bezit van een prepaid creditcard en kunnen de wandelingen worden uitgezocht.

Downloaden van de app WandelZapp kan via Google Play. Inmiddels is de wandelapp ook beschikbaar voor iPhone.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen