Dark Mode On / Off

Zilverwandeling Schoonhoven

stadswandeling zutphen

Schoonhoven | Niet voor niets uitgeroepen tot zilverstad

Bij de VVV in Schoonhoven is de stadsgids Schoonhoven te koop.In deze gids staat de ongeveer 1 uur durende zilverwandeling. De route gaat langs de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van Schoonhoven. De ‘zilverstad’ kent een groot aantal galeries waarvan de meeste ook aan de te lopen route liggen.

Na de wandeling kun je nog een bezoek brengen aan het Nederlands Goud-, Zilver-, en Klokkenmuseum en nog meer prachtig Schoonhovens Zilver is te zien in het Edelambachtshuys, gevestigd in een voormalige synagoge. Het museum heeft een grote collectie zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen uit binnen-en buitenland. Meer informatie bij de VVV Schoonhoven.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen