Dark Mode On / Off

De kamerplant is weer helemaal terug

Kamerplant speelt een belangrijke rol in huis

Volgens de trendwatcher Romeo Sommers, die bekendheid heeft gekregen dankzij het televisieprogramma De Tuinruimers, speelt de kamerplant weer een belangrijke rol bij het creëren van een natuurlijke sfeer in huis.

Hoewel planten altijd al van belang zijn geweest om het interieur een eigen uitstraling te geven zien we de laatste tijd steeds meer bijzondere kamerplanten, die vooral worden gekozen op kleur of door een aparte groei.

Het aantal verkrijgbare soorten is enorm maar met name de exotische kamerplanten worden steeds vaker als accessoire aangeschaft om het interieur een ontspannen sfeer te geven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.