Dark Mode On / Off

De Kusttram | De lijn met de leukste bestemming

Kusttram | De ideale schakel tussen de verschillende plaatsen aan de Belgische kust.

De ideale verbinding tussen de verschillende plaatsen langs de Belgische kust is de Kusttram. Een rit met de Kusttram van De Lijn, is ontspannen en heerlijk genieten met zicht op zee. Je hebt dus geen file- of parkeerprobleem. De tramchauffeur brengt je vlot tot in het hart van elke badplaats, er is altijd wel een halte in de buurt.

De Kusttram passeert elke 10 minuten en in de drukste perioden van het jaar worden er ook nog extra ritten gereden tussen de plaatsen Westende en De Haan. Ook rijdt de Kusttram ‘s avonds.

De Kusttram doet alle plaatsen aan tussen De Panne en Knokke. Een kaartje voor de Kusttram is te verkrijgen voor een korte afstand (1 & 2 zones) of voor een lange afstand (3 zones). In de voorverkoop zijn de kaarten tot 50 procent goedkoper. Naast alle andere mogelijkheden zijn er ook dagkaarten verkrijgbaar waarmee je een dag lang overal kunt in- en uitstappen voor één tarief.

Tickets in de voorverkoop zijn verkrijgbaar in een krantenwinkel of supermarkt in de Belgische plaatsen. Ook staan langs de route Kusttramhaltes waar een verkoopautomaat aanwezig is. Een overzicht is te vinden op www.delijn.be

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.