Dark Mode On / Off

De Monnikentocht

Alkmaar City Run by night

De Monnikentocht | Hardlopen, wandelen en nordic walking

Runners Oost Groningen organiseert de Monnikentocht voor marathonlopers, ultralopers, sportief wandelaars en Nordic Walking vanaf het Klooster in Ter Apel door het fraaie landschap van Westerwolde over verharde en onverharde wegen en paden.

Het karakter van de Monnikentocht is van een trainingsloop gegroeid naar een Landschapsloop en het parcours is daarom in 2001 op enkele plaatsen aangepast. Ook in 2006 zijn er een aantal aanpassingen gedaan voor met name voor de wandelaars.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen