Dark Mode On / Off

Samenwerkende ondernemers hebben in het gebied tussen Drenthe en Twente wandel en fietsroutes uitgezet.

Verschillende bedrijven als vakantieverblijven tot musea en horeca zijn aangesloten bij het toeristisch samenwerkingsproject De Twentse Hooilanden.

Het betreft een initiatief van de VVV Sallandse Heuvelrug/Reggeland.

De samenwerkende ondernemers hebben in het gebied tussen Drenthe en Twente wandel en fietsroutes uitgezet. Er bestaan plannen voor een kinderspeelbos en een route langs oude kokhuusjes bij boerderijen.

De thans heersende rust in dit prachtige gebied wil men behouden doch zou men wel graag zien dat meer mensen dit gaan meebeleven.

Er worden arrangementen aangeboden om toeristen kennis te laten maken met de verschillende aspecten van het gebied.

Een overnachting in een boerderij in combinatie met een bezoek aan een zelfpluk-kwekerij en fietstochten langs de vele mooie plekjes in het gebied zijn enkele van de mogelijkheden.

Meer Info: www.detwentsehooilanden.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen