Dark Mode On / Off

De Veel Luwe Smultour, fietsroutes over de Veluwe.

Veel Luwe Smultour

Het najaar kent vaak nog wel heel mooie dagen om er met de fiets op uit te trekken. T/m 30 oktober 2011 is het nog mogelijk om al fietsend de prachtige Veluwe te verkennen. En wat deze fietstocht helemaal aantrekkelijk maakt is dat onderweg op vertoon van de routekaart ook nog geproefd kan worden van allerlei heerlijke streekproducten, afkomstig van de Veluwse bodem. De route van deze fietstocht bedraagt zo’n 30 kilometer.

De eerste Veel Luwe Smultour die plaats vond op het noordelijke gedeelte van de Veluwe was een groot succes en daarom is er nu ook een tweede fietsroute bijgekomen, de 35 kilometerlange IJsselvalleiroute. Ook tijdens deze fietstocht is het smullen op 5 verschillende afstapplaatsen. Op vertoon van de verkregen bonnen kun je ook hier proeven van heerlijke seizoensproducten.

De fietsroutes kunnen iedere dag gefietst worden van maandag t/m zaterdag. Voor overige informatie en voor de startplaatsen kijk op: www.veelluwe.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen