Dark Mode On / Off

De Wandel4daagse van Haarlem 

Wandel4daagse van Haarlem

Wandel4daagse van Haarlem  | Vier dagen genieten van de natuur.

De Wandel4daagse van Haarlem 

Na het succes in voorgaande jaren met dagelijks ruim 1.000 wandelaars aan de start wordt bij deze editie van de Wandel4Daagse Haarlem ingezet op 1500 deelnemers. Met dagelijks 6 wandelafstanden en routes met wisselend landschap is de Wandel4Daagse toegankelijk voor vrijwel iedereen die van wandelen houdt. Zonder te verdwalen doorkruisen de wandelaars het nationaal park Zuid Kennemerland en de bosgebieden bij Overveen en het recreatiegebied Spaarnwoude. Vier dagen genieten van de natuur.

Langs de zes routes van de Wandel4Daagse zijn alle horecagelegenheden door vrijwilligsters op de hoogte gebracht van de komst van wandelaars. Met veel enthousiasme hebben zij hun terras opengesteld voor de ontvangst van de wandelaars die daar even kunnen pauzeren en gebruik kunnen maken van het toilet.

Inschrijving

Belangstellenden voor dit wandelevenement kunnen inschrijven via de website wandel4daagse-van-haarlem.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen