Dark Mode On / Off

Boazumer Mjitte

Boazumer Mjitte | Rustpunt voor fietsers en wandelaars in één van de oudst dorpen van Friesland

Boazum, één van de oudste dorpen in Friesland. Het dorp ligt aan de Elfsteden fietsroute en heeft één van de belangrijkste en mooiste Romaanse kerkgebouwen in Friesland uit de 12e eeuw.

Maak een prachtige fietstocht door de mooie dorpen in Friesland vanaf Leeuwarden naar Sneek. Volg de knooppunten en je passeert ook dit mooie dorp. Middenin Boazum ligt Café Restaurant de Boazumer Mjitte.

Maak hier een stop en geniet van de gastvrijheid en de stilte in dit prachtige dorp. Een voortreffelijk kopje koffie of een heerlijke lunch zorgt er voor, dat je weer voldaan de route kunt vervolgen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.