Dark Mode On / Off

Den Haag | Stranden toegankelijk voor iedereen

strand scheveningen

De gemeente Den Haag vindt dat iedereen, dus ook mensen met een beperking, moet kunnen genieten van de stranden. Daarom wordt geïnvesteerd in voorzieningen om de Haagse stranden toegankelijker te maken. Van het verhuur van strandrolstoelen tot aan toegankelijke attracties en een toegankelijke strandtent. Niet alleen op het strand maar ook in Den Haag doet de gemeente veel aan toegankelijkheid. Zo zijn afgelopen jaar een aantal toeristische trekpleister toegankelijker gemaakt en zijn er diverse events voor gehandicapten georganiseerd zoals de ‘ervaar Den Haag tour’, een wandeling voor blinden.

Daarnaast worden Haagse ondernemers met de stimuleringsregeling Toegankelijkheid aangespoord om hun pand toegankelijker te maken voor mensen met een beperking. Eind augustus vindt het afsluitende evenement plaats Handicap en Toerisme en wordt het nieuwe campagnejaar Handicap en Verkeer ingeluid. Ook hierin staat toegankelijkheid van Den Haag weer centraal.

Kijk voor meer informatie op www.voorall.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.