Dark Mode On / Off

Dordogne – Les Gites Fleuris

dordogne

Les Gites Fleuris ligt in de vallei van het imposante kasteel te Hautefort. Vanaf ons terrein loopt u zo de bossen in, ook spectaculair uitzicht op de omringende valleien. Vanuit de La Petite Rose is het uitzicht tuinen. 1s/1b voor 4. Vanuit de La Wisteria is fantastisch uitzicht over de glooiende heuvels van de Dordogne! 3s/1b voor 6. Internet –WIFI. centrale hitte en open haard.

Het complex ligt zeer rustig maar toch op loopafstand van het dorp met alle voorzieningen zoals o.a. verschillende restaurants, bakker, slager garage, grote intermarché, apotheek, verschillende brocante winkels enz. Groot park!  Zwembad en Jacuzzi spa met terras, barbecue & picknick, bordspellen, tafeltennis, volleybal, badminton, croquet. In de tuin treft u onze liefde voor bloemen aan, hetgeen leidt tot een fraai kleurenpallet. boomhut, speelgoed, kinderfietsjes, stepjes, skelter, speeltuintje met schommel.

Door het kasteel en het medicijnmuseum is het een levendig dorp. Alle bekende steden zoals, Sarlat, Périgueux, Brantome, Montignac liggen binnen een straal van 50 km. Aan de andere zijde van het kasteel is een groot meer om te zwemmen, tevens is daar een restaurant gevestigd. Ook een heerlijke plek om gewoon rond het meer te wandelen of daar de bossen in te gaan.

De Dordogne kent de grootste kasteeldichtheid van Frankrijk. Veel stadjes ademen nog altijd een oorspronkelijk middeleeuwse sfeer. Tuinliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen, het kasteel heeft prachtige tuinen maar u kunt b.v. ook Les Jardins d’Eyrignac gaan bekijken. Voor de fietsliefhebbers zijn mountainbikes beschikbaar. De streek biedt fijnproevers een overvloed aan culinaire specialiteiten, zoals truffels, paddenstoelen, walnoten, ganzen (fois gras) en eenden ( confit de canard). Het klimaat is hier aangenaam met prachtige groene landschappen, doorsneden door rivieren.

Ga voor een uitvoerige beschrijving naar onderstaand webadres:
www.lesgitesfleuris.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen