Dark Mode On / Off

Drachten – Kwekerij Passiflora

Passiflora | Prachtige borders met vaste planten in combinatie met pluimige grassen en uitbundig bloeiende eenjarigen

Passiflora is een kwekerij waar mensen met een verstandelijke beperking in een prettige omgeving werken.

Er zijn prachtige borders met vaste planten in combinatie met pluimige grassen en uitbundig bloeiende eenjarigen. Ook is er een speciale bijentuin.

Er is een belevingstuin waar geurige en kleurige planten de zintuigen aangenaam prikkelen, en een pluktuin, waar bezoekers zelf hun boeketje kunnen samenstellen. De tuinen zijn voortdurend in ontwikkeling.

Onze werknemers worden waar mogelijk ingezet in het hele scala werkzaamheden van zaaien tot en met oogsten. Zij leren een vak  en voelen zich met recht gewaardeerd.

In onze theetuin kunnen we groepen ontvangen, er is een afdeling voor haardhout en in de kas zijn tuingerelateerde producten te koop.Een ruime keuze aan vaste planten, siergrassen, eetbare planten en eenjarigen worden in potjes aangeboden.

Meer info: www.passifloravasteplanten.nl

De kwekerij is te vinden aan de Akkers 5 in Drachten
(Routeplanner: Overstesingel 5 in Drachten). Tlf. 0512-580771

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.