Dark Mode On / Off

Een cruise | Wakker worden is elke dag weer anders.

een cruise, elke dag is anders

Cruisen | Hoe zou je het vinden om ‘s ochtends wakker te worden in een kamer met uitzicht over zee

De maand oktober staat weer in het teken van cruisen. De brancheorganisatie van cruiserederijen CLIA Nederland wil met een nieuwe campagne veel misverstanden wegnemen. In veel gevallen bestaan er nog verkeerde vooroordelen over het maken van een cruise. Zo wordt ten onrechte vaak gedacht dat men “gevangen” zit op een schip. Niets is echter minder waar. Hoe zou je het vinden om ‘s ochtends wakker te worden in een kamer met uitzicht over zee. Meestal vroeg in de ochtend meert een schip aan in de haven en kun je op avontuur gaan in bijvoorbeeld Marrakesh of door de smalle straatjes in Marseille.

Het maken van een cruise is heel gevarieerd. De cruises naar de Cariben waar je kunt kiezen uit veel tropische eilanden, de Mayacultuur of meedoen aan een rumproeverij. Heel bijzonder zijn ook de cruises naar de Nordics met hun geisers en fjorden. Een cruise richting Dubai met zijn vele malls of toch Azië. Een cruise kun je maken in alle richtingen. Het aanbod is heel divers. En hoe gemakkelijk is het niet om maar één keer je koffer te hoeven uitpakken, want na een avontuurlijke dag keer je weer terug in je eigen hut of suite en kun je deelnemen aan een uitgebreid buffet waar de lekkerste maaltijden alweer klaar staan.

Wanneer ook deze dag alweer te snel voorbij is gegaan kies je voor de rust in je eigen hut en ga je weer op weg naar de volgende bestemming.

Bekijk HIER een leuk filmpje van CLIA Nederland

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen