Dark Mode On / Off

Een golfvakantie naar Florida

Een golfvakantie in Florida

Wanneer u al wat ouder bent, heeft u niet altijd zin meer in een actieve vakantie. U wilt actief zijn wanneer u dat zelf wilt. En daarnaast wilt u ook voldoende tijd nemen om te kunnen ontspannen en genieten. Heeft u wel eens gedacht aan een golfvakantie naar Florida? Want tijdens een golfvakantie gaan zowel activiteit als ontspanning hand in hand. Hoog tijd om eens nader kennis te maken met de staat Florida in Amerika.

Florida, de staat waarin golfen centraal staat

Elke liefhebber van golfen moet zeker eens een vakantie geboekt hebben naar Florida. Het is er namelijk bijna altijd prachtig weer dat u bij golfen zeker nodig heeft. Daarnaast heeft Florida de meeste banen ter wereld om te golfen. Voor elke golfer biedt Florida dus heel wat wils! De meeste banen om te golfen in Florida, zijn voorzien van allerlei luxe gemakken en maken deel uit van resorts. U hoeft dus niet apart een hotel te boeken.

Bekende golfbanen in Florida
Een mooie en bekende golfbaan in Florida is TPC Bluemonster. Het maakt onderdeel uit van een resort en ontleent zijn naam aan de vele waterhazards. Voor een golfbaan met een meer tropische setting kunt u uitstekend terecht in Great White. Deze golfbaan beschikt daarnaast ook nog eens over 237 bunkers. Andere top clubs in Florida zijn de Sandpiper en de Bay Hill Club waar u kunt golfen op een baan met 18 holes.

Boek uw vliegtickets online
Vliegtickets naar Miami of Orlando kunt u heel eenvoudig boeken via de websites van bijvoorbeeld KLM, Delta of nog beter, een vergelijker zoals Tix.nl. Uiteraard kunt u zelf de keuze maken welke tijd u van het jaar het liefst naar Florida op golfvakantie gaat. De villa’s die vaak in de buurt van een golfbaan staan, vallen regelmatig onder Nederlands management zodat u verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen