Dark Mode On / Off

Eerst scrubben, dan in de zon..

Scrubben bevordert bruin tintje

Voordat je gaat genieten van de zon en graag een bruin tintje wilt krijgen is het goed om de huid eerst zorgvuldig te scrubben met een crème of gel. Na een goede scrubbeurt is de huid glad en schoon wat een bruin kleurtje zal bevorderen.

Ook tijdens je zonvakantie is een scrubbeurtje welkom. Veel mensen denken ten onrechte dat hierdoor de zo begeerlijke bruine teint weer verdwijnt. Door ook tijdens een zonvakantie af en toe de huid een scriubbeurt te geven krijgt de huid juist een mooie glans en de bruine teint komt veel mooier tot zijn recht.

Door de huid te scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd en neemt de huid ook beter de aftersun of de vochtinbrengende créme op. Wanneer je onverwachts verbrand bent door de zon wacht dan met scrubben. Neem voor na het zonnen een zeer zachte scrub en voor het gezicht een scrub die daarvoor bestemd is.

Marga Dobma

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen