Dark Mode On / Off

Egypte – Piramiden van Gizeh

piramiden van Gizeh

De piramiden van Gizeh | Nog altijd mysterieus en onverklaarbaar

Nog altijd bezoeken jaarlijks honderdduizenden toeristen de vele eeuwenoude bezienswaardigheden in Egypte. Een verblijf in Caïro wordt dan ook altijd gecombineerd met een trip naar de beroemde eeuwenoude piramiden van Gizeh, even buiten de stad.

Voor de piramide van Chefren houdt de 70 meter lange Sfinx de wacht en alle in omloop zijnde verhalen over de piramiden blijven voor iedere bezoeker nog altijd even mysterieus en onverklaarbaar. De oudste piramide ter wereld is te zien in Sakkara, de zogenaamde  trappyramide van Djoser.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen