Dark Mode On / Off

Egypte – Nijlcruise

| Een fantastische manier om het aloude Egypte te o

Nijlcruise Egypte | Een fantastische manier om het aloude Egypte te ontdekken

De Nijl in Egypte was in vroeger jaren van groot belang voor de bevolking. Graanschepen maakten gebruik van deze belangrijke handelsroute en de bevolking maakte veel gebruik van de Nijl door in hun papyrusbootjes op jacht te gaan naar vis en onder meer vogels.

Tegenwoordig heeft de Nijl een grote aantrekkingskracht op toeristen die in de felucca’s ( Egyptische zeilbootjes) genieten van de prachtige omgeving en de vriendelijke bevolking. Cruiseschepen vervoeren duizenden toeristen voor wie een Nijlcruise het hoogtepunt is van hun reis naar Egypte. Ontspannen op het zonnedek genieten, op weg naar de volgende bezienswaardigheid.

Vanaf Caïro  komt men met het cruiseschip, via Luxor met zijn tientallen bezienswaardigheden, langs Esna en Edfu aan in het Lake Nasser meer. Een Nijlcruise in Egypte is een schitterende manier om der schatten van het oude Egypte te ontdekken.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen