Dark Mode On / Off

Elektrisch tandwiel maakt van elke fiets een e-bike

maak van gewone fiets een elektrische fiets

Medio 2018 verkrijgbaar. Elektrisch aangedreven tandwiel maakt van gewone fiets een elektrische fiets

Op de techbeurs CES die begin dit jaar plaats vond in Las Vegas, heeft de fabrikant van banden Michelin, een elektrisch aangedreven tandwiel getoond, welke een speciale fietsband vooruit duwt. De tandwielen passen in het profiel van de speciale band. De accu, motor en de speciale band passen op vrijwel iedere fiets en is binnen enkele minuten te monteren. Zo maak je van elke gewone fiets op eenvoudige wijze een fiets die elektrisch wordt voortgedreven.

Michelin verwacht dat medio 2018 het product op de markt zal komen. Prijzen zijn nog niet bekend maar deze liggen naar verwachting toch wel aanmerkelijk onder de aanschafprijs van een e-bike. Klik Hier voor een video, over hoe een en ander eruit ziet.

Bron: bright.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen