Dark Mode On / Off

Elektrische fiets ipv auto

Enschedese Fietsvierdaagse

Elektrische fiets voor woon-werkverkeer heeft veel voordelen.

Door gebruik te maken van een elektrische fiets in plaats van de auto kun je honderden euro’s per jaar uitsparen aan benzinekosten. Een ander bijkomend voordeel is dat het ook nog goed voor de gezondheid is want de calorieën vliegen ervan af. De elektrische fiets is dan ook een prima vervoersmiddel voor het woon-werkverkeer.

De Fietsersbond heeft een handige tool ontwikkeld waarmee je kunt uitrekenen wat in jouw geval de besparing zou zijn.

De fietscalculator geeft je, door even met de knoppen te schuiven, een mooi overzichtje van brandstofbesparing en hoeveel calorieën je verbrandt door gebruik te maken van een elektrische fiets.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen