Dark Mode On / Off

Elektrische fiets wordt steeds hipper en meer gewild

Elektrische fiets blijft zeer gewild

Elektrische fiets blijft zeer gewild vervoermiddel.

Uit cijfers van het GfK Retail and Technology blijkt dat de populariteit van de elektrische fiets enorm groot is. Jarenlang waren de oer-Hollandse en de Oma-fietsen erg gewild maar door de komst van de elektrische fiets, zijn deze iets minder populair geworden.

Voor een elektrische fiets moet ten opzichte van de stadsfiets flink meer in de buidel worden getast, maar dat hebben we er, zo blijkt, graag voor over. De prijs van een stadsfiets schommelt rond de 700 euro, voor een gemiddelde goede elektrische fiets wordt al snel drie keer zoveel betaald.

Vergeleken met de allereerste elektrische fietsen worden deze steeds meer aan de wensen van de consument aangepast. In het begin waren de accu’s nog volop aanwezig maar tegenwoordig zijn deze zo slim weggewerkt dat je ze bijna niet meer ziet. Ook de kleuren van de leverbare modellen gaan met de tijd mee zodat de elektrische fiets, ook een hippe fiets is geworden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen