Dark Mode On / Off

Elektrische fietsen. Soms te zwaar voor trekhaak

Elektrische fietsen. Soms te zwaar voor trekhaak

Ga goed na of het gewicht van (twee) elektrische fietsen niet teveel is voor de kogeldruk op de eigen trekhaak.

Elektrische fietsen zijn een stuk zwaarder dan een gewone fiets. Wil je gaan fietsen en de fietsen achterop de trekhaak monteren dan is dat voor twee gewone fietsen geen probleem. Anders wordt het als het gaat om elektrische fietsen. Ga eerst goed na of het gewicht van (twee) elektrische fietsen niet teveel is voor de kogeldruk op jouw eigen trekhaak.

Bij een kleinere auto heeft de gemonteerde trekhaak in de meeste gevallen ook een kleinere maximale kogeldruk van max. 50kg. Wil je hier twee elektrische fietsen op plaatsen dan komt het gewicht daar al snel overheen.

Op de website www.fietsen.123.nl worden mogelijkheden en tips beschreven wat je in zo’n geval kunt doen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen