Dark Mode On / Off

Enschede – Grolsch Brouwerij Tour

Grolsch Brouwerij Tour

Grolsch Brouwerij Tour | Een eigen kijk op bier… sinds 1615.

De Grolsch Brouwerij Tour is een persoonlijke rondleiding door de bierbrouwerij aan de hand van een deskundige gids. Waar je zelf mag kijken, ruiken én mag proeven.

Je ontdekt er alles over Grolsch. De rijke geschiedenis, het vakmanschap van toen en nu, het brouwen en bottelen van bier en de typische reclames. Natuurlijk is er ook volop plaats en tijd om de heerlijke Grolsch bieren te proeven in de gezellige cafés. De Grolsch Brouwerij Tour biedt voor iedereen wat wils, want iedereen heeft z’n eigen kijk. Dus zoek je een leuk uitstapje? Neem dan een eigen kijk op bier…bij de Grolsch Brouwerij Tour. Of het nu gaat om het pijpje, de beugelfles, de reclames of de karakteristieke pilssmaak, Grolsch heeft al bijna 4 eeuwen lang een onafhankelijke, eigen kijk op bier. Nú is het tijd om je eigen kijk op bier te nemen met de geheel vernieuwde Grolsch Brouwerij Tour.

De Grolsch Brouwerij Tour biedt voor iedereen wat wils, want iedereen heeft z’n eigen kijk. Dus zoek je een leuk uitstapje? Neem dan een eigen kijk op bier…bij de Grolsch Brouwerij Tour.

  • Grolsch Brouwerij Tour
  • Maandag tot en met vrijdag:
  • van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 16:15 uur.
  • Woensdag- en donderdagavond:
  • ook van 17.00 tot 19.30 uur.

Minimum leeftijd 16 jaar
Bel en boek: (053) 483 32 90
Grolsch Shop

Breng tijdens de Grolsch Brouwerij Tour ook een bezoek aan de Grolsch Shop voor de meest uiteenlopende Grolsch-artikelen. Van kleding, tot barartikelen tot gadgets.

Makkelijk bereikbaar
De brouwerij van Grolsch is gelegen aan de rand van Enschede, met de auto te bereiken via afrit 26 van de snelweg A35. De brouwerij is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer, maar bedenk in dat geval wel dat alchohol en actieve verkeersdeelname niet samengaan. Meer info: www.grolsch.nl

Brouwerslaan 1,
Enschede

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.