Dark Mode On / Off

Ervaringen van campinggasten

Lees eerst de beoordeling van gasten over vakantiebestemmingen en accommodaties in binnen- en buitenland.

Voordat we definitief onze reis of hotel boeken zoeken we vaak eerst op verschillende websites naar de ervaringen die andere gasten hebben gehad. Op Zoover en Vakantiereiswijzer worden meer dan 100.000 beoordelingen van gasten vermeld over vakantiebestemmingen en accommodaties in binnen- en buitenland.

Wil je graag eerst weten hoe andere gasten, de door jouw gevonden camping beoordelen? Dat kan nu op www.campingreview.nl. Evenals op de websites van Vakantiereiswijzer en Zoover worden hier de beoordelingen geplaatst van gasten die de camping reeds eerder hebben bezocht.

De site vermeldt inmiddels een zeer groot aantal Europese campings.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.