Dark Mode On / Off

Fierljeppen: landen of plonzen?

Fierljeppen | Met een lange polsstok over allerlei slootjes springen.

Het typische Friese Fierljeppen is een leuk groepsuitje om te doen. Met een lange polsstok spring je over allerlei slootjes, althans dat is de bedoeling, wil je een nat pak voorkomen.

Fierljepcentrum Zwaagwesteinde heeft een route uitgezet van ongeveer een kilometer lang. Er gaat een instructeur mee, die je precies uitlegt hoe je moet springen met de polsstok.

De prijs van de fierljep-clinic is € 12,50 per persoon inclusief koffie, koek én een prijs voor de winnaar. Leuk uitje voor een familiedag!

Meer info: www.fierljepcentrum.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.