Dark Mode On / Off
alles over fietsen in Nederland

Unieke Wadlooptochten over bevroren Waddenzee.

Et gait deur!

Helaas moeten we het, tot nu toe, stellen zonder een Elfstedentocht. Op de meeste plekken van het 200 kilometerslange traject is het ijs niet dik genoeg. Maar wie weet, de winter is nog niet voorbij.

Wel kunnen we een prachtige (pool) wandeling gaan maken over de bevroren Waddenzee. De aanhoudende vorst heeft het wad verandert in een poollandschap en een wandeltocht over het bevroren ijs is dan ook een unieke aangelegenheid. Niet op eigen houtje het wad opgaan want dit is beslist niet zonder gevaar.

De belangstelling voor de wadlooptochten, onder leiding van een ervaren gids, is groot en veel tochten zijn dan ook al volgeboekt. De eerstvolgende tocht is zondagmorgen 12 februari en afhankelijk van de weersomstandigheden worden misschien nog extra wandeltochten toegevoegd.

Kijk voor alle informatie op: www.wadlopen-pieterburen.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.