Dark Mode On / Off

FjoerToer Terschelling

Fjoertoer Terschelling

Fjoertoer | Prachtige natuur van het eiland, door de polder, de bossen, de duinen en natuurlijk over het strand.

Fjoertoer Terschelling

De Fjoertoer is geen gewone wandeltocht, maar een belevenis. Overdag geniet u van de prachtige natuur van het eiland; wanneer de avond valt en het donker wordt, wandelt u langs talloze bijzondere bakens van vuur en licht.

De Fjoertoer leidt de deelnemers door de polder, de bossen, de duinen en natuurlijk over het strand. Eilander kunstenaars zorgen onderweg voor verrassende vuur- en lichteffecten, die de wandelaars in de nachtelijke duisternis op de juiste koers houden.

Er kan worden gekozen uit afstanden van 15, 21 en 42 kilometer. De start is voor alle afstanden in Midsland, de finish bij de enige echte Fjoertoer, de Brandaris.

Wilt u meedoen, houd dan de website en de sociale media goed in de gaten, want al snel nadat de inschrijving medio december opent, zijn de inschrijfbewijzen vergeven.

De Fjoertoer wordt inmiddels ook gewandeld in Egmond (eind november) en Renesse (eind september).

Kijk voor meer informatie op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen