Dark Mode On / Off

Friese Elfstedenwandeltocht

Friese Elfstedenwandeltocht

Friese Elfstedenwandeltocht | Zelf de tocht der tochten wandelen?

Friese Elfsteden Wandeltocht

U wandelt vijf dagen lang door mooi Fryslân. Het is een geweldige uitdaging en tegelijkertijd een heerlijke ontspanning om de Tocht der Tochten zelf af te leggen en die prachtige elf Friese steden te ‘bedwingen’. U wandelt op de eerste dag van Leeuwarden naar Sloten, op de tweede dag van Sloten naar Workum, op Hemelvaartsdag van Workum naar Franeker, vervolgens van Franeker naar Dokkum om op zaterdag de laatste etappe af te leggen van Dokkum naar Leeuwarden., waar u het felbegeerde Elfstedenkruisje in ontvangst kunt nemen.

Eén of meerdere dagen wandelen?
Is een vijfdaagse tocht net iets te veel van het goede? Er is een mogelijkheid om één of meerdere etappes te wandelen. Mocht u al eens één etappe hebben gewandeld, dan kunt u dit jaar gewoon een andere etappe doen. De afstanden variëren van 50 km op dinsdag tot 28 km op zaterdag.

Meer informatie vindt u op onze website: Klik Hier
Contact: info@elfstedenwandeltocht.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen