Dark Mode On / Off

Fiets en E-Bike van het jaar 2011

fiets en e-bike van het jaar 2011

Verkiezing van fiets en e-bike van het jaar 2011.

Tijdens de vakbeurs FietsVak 2011 in Rosmalen heeft de verkiezing plaatsgevonden van de Fiets van het Jaar 2011 en eveneens is voor het eerst gekozen de E-Bike van het Jaar 2011.

Fiets van het Jaar 2011 is geworden de Gazelle Eclipse stadsfiets. Deze fraai ontworpen fiets is tot in de kleinste details perfect uitgevoerd. De fiets heeft een uitstekend rijgedrag en zeer comfortabel zitcomfort.

E-Bike van het Jaar 2011 is geworden de BUB Easy van Batavus. Een lichte maar robuuste stadsfiets met trapondersteuning. Deze heeft een retrostuur waardoor een relaxte zithouding mogelijk is. De brede banden zorgen voor een perfect rijcomfort.

De accu van deze e-bike bevindt zich op een speciale drager en is uitneembaar.

Deze e-bike zal ongetwijfeld ook, mede door zijn gunstige prijs, de jongere doelgroep aanspreken. Overigens: BUB staat voor Batavus Utility Bike. Twee flinke aanwinsten in ons fietslandje.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen