Dark Mode On / Off

Fiets- en e-bike van het jaar 2013

Fiets- en e-bike van het jaar 2013

Fiets van het Jaar 2013 en E-Bike van het Jaar 2013 | Alle lof voor Batavus San Remo en Trek TM500+

Tijdens de 26e verkiezing van de Fiets van het Jaar werden de winnende modellen bekendgemaakt. Voor de derde keer tijdens deze jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de RAI vereniging werd ook de E-Bike van het Jaar bekendgemaakt.

Fiets van het Jaar 2013

De Fiets van het Jaar 2013 is geworden de Batavus San Remo. Deze stadsfiets heeft een sportief frame, verende voorvork en zadelpen welke eenvoudig te verstellen is. Het lage gewicht van 19 kilo en de extra brede banden maken dat deze fiets een hoog rijcomfort garandeert. Dit topmodel uit de Batavus fabrieken is met name voor hen die een stadsfiets preveleren maar tegelijkertijd wel de voorkeur geven aan een sportieve uitstraling. De jury oordeelde vol lof over de vormgeving en overall styling van de nieuwste Batavus aanwinst.

E-Bike van het Jaar 2013

E-Bike van het Jaar 2013 is geworden de Trek TM500+. Deze e-bike is voorzien van het Bosch systeem voor elektrische fietsen welke garant staat voor betrouwbaarheid. De kabels van de fiets zijn netjes weggewerkt in het holle stuur en de jury was van oordeel dat deze e-bike sportief maar eveneens zeer comfortabel is uitgevoerd. De Trek TM500+ is voorzien van uitstekende remkwaliteiten en de rijeigenschappen van deze elektrische fiets scoren hoog.

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen