Dark Mode On / Off

Fiets en E-bike van het Jaar 2018

maak van gewone fiets een elektrische fiets

De RAI vereniging heeft tijdens de opening van de Fiets en Wandelbeurs welke samenvalt met de E-bike Xperience en Bike Motion in de Jaarbeurs de winnaars bekend gemaakt van de Fiets van het Jaar verkiezingen.

Fiets van het Jaar 2018

De titel Fiets van het Jaar 2018 is gewonnen door Gazelle met de CityGo C3. Deze eigentijdse fiets heeft een sterk frame en is bij uitstek geschikt voor gebruik in de stad. Geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat je als fietser, ook in het donker goed zichtbaar bent. Een juiste zithouding kan verkregen worden door de verstelbare stuurpen. Een gesloten kettingkast en de rollerbrake remmen zorgen ervoor dat de fiets niet veel onderhoud nodig heeft. Een insteekketting wordt meegeleverd en kan eenvoudig worden opgeborgen in de speciale case op het frame. De fiets leverbaar in modieuze kleuren is verkrijgbaar vanaf ongeveer 630 euro.

E-bike van het Jaar 2018

De titel E-bike van het Jaar 2018 gaat naar de Sparta R5Te. Deze e-bike staat garant voor comfortabel fietsen, ook bij langere fietstochten. De e-bike is voorzien van onderhoudsvrije belt-drive en er is veel aandacht besteed aan veiligheid. Geïntegreerde versnellingen in de motor en de dikkere banden zorgen voor extra comfortabele rijeigenschappen. De verkoopprijs ligt rond de 2100 euro.

De Klever X Speed is verkozen tot Speed E-bike van het Jaar. De Specialized Tarmac S-Works kreeg de titel Racefiets van het Jaar en de titel MTB van het Jaar gaat naar Trek Top Fuel 9.8 SL.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.