Dark Mode On / Off

Fiets huren bij hotels van der Valk, Fletcher en Recron

Fiets en e-bike van het jaar 2020

Het vaktijdschrift Tweewieler vermeldt dat het vanaf dit seizoen bij de vestigingen van Van der Valk, Fletcher en de Recron mogelijk is om een fiets te huren.

De service is tot stand gekomen in samenwerking met de Dutch Bucycle Group (DBG) de producent van Union fietsen.

Ook verhuur elektrische fiets

Alle typen fietsen zijn te huur, ook de elektrische fiets. Tevens maakt de DBG ook nog bekend dat het vroegere fietsmerk Rivel terug is op de Nederlandse markt met een collectie van 16 modellen, waaronder ook stadsfietsen en elektrische fietsen. Fietsen van het merk Rivel kunnen ook bij de Fletcher Hotel Group worden gehuurd.

Deze hotelketen gaat de Rivel fiets promoten middels akties waarbij je ook kans maakt op een gratis weekendje weg.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.