Dark Mode On / Off

Fietsen van hotel naar hotel in Nederland | Van der valk hotels

Fietsen van hotel naar hotel in Nederland

Het fietsen van hotel naar hotel in Nederland is steeds populairder aan het worden. Op die manier kun je na iedere lange fietstocht, uitrusten in een hotel. Dit is mogelijk bij de hotels van Van der Valk.

Fietsen is voor vele Nederlanders een echte hobby. Daarom is het erg leuk dat deze mogelijkheid er is. Zo kun je samen met je gezin of met je hele familie op fietsvakantie in je eigen land. Alle informatie over de fietsvakantie van Van der Valk hotels vind je hier.

Tour de Valk

Fietsen van hotel naar hotel in Nederland heet bij Van der Valk hotels Tour de Valk. Je gaat dus van Van der Valk hotel naar Van der Valk hotel fietsen. Het is dus eigenlijk een soort Tour de France. Tour de Valk is natuurlijk een stuk korter en je kunt zelf bepalen waar je begint en waar je eindigt.

Je krijgt het ontbijt erbij en je kunt eventueel een lunch bij bestellen, zodat je hier niet aan hoeft te denken. Tour de Valk is een ideale bezigheid voor in de vakantie met je vriend, vriendin of je gehele gezin. Zo kom je in beweging en zie je nog eens wat leuke dingen in eigen land.

Waarom fietsen van hotel naar hotel in Nederland?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je gaat fietsen van hotel naar hotel in Nederland. De hoofdreden is natuurlijk om dat het een leuke vakantie is. Op die manier kun je ontspannen door je in te spannen. De route kun je namelijk helemaal zelf bepalen, zodat je zo min mogelijk stress ervaart.

Daarnaast doe je dit samen met je geliefden, waardoor je leuk kunt kletsen. Onderweg kun je dan stoppen voor een heerlijk broodje of om even rustig te zitten. Je kunt natuurlijk ook leuke uitjes tussendoor plannen.

Er moet wel bij vermeld worden dat steeds meer fietsverhuur bedrijven niet blij zijn met de concurrentie van de hotelketens. In meerdere grote steden neemt fietsverhuur af omdat mensen bij de hotels ook terecht kunnen.

Toerist in eigen land

Natuurlijk kun je door te fietsen van hotel naar hotel in Nederland ideaal toerist in eigen land spelen. Zo kom je nog eens verschillende bezienswaardigheden tegen, die je normaal niet tegenkomt. Dit is ideaal als je ervan houdt om in je eigen land op onderzoek uit te gaan.

Valk Exclusief hotels

Om in Van der Valk gebruik te maken van meerdere hotels, kun je kiezen uit verschillende Valk Exclusief hotels. Deze Exclusief hotels bieden het aan om per nacht te kunnen wisselen van hotel als je dit zo inplant. Daarnaast kun je via deze hotels kiezen uit verschillende touren:

  • Seizoenstour
  • Hanzestedentour (kun je gelijk Zwolle bezichtigen)
  • Kastelentour

Op die manier kun je de fietstocht ideaal inrichten. De Exclusief hotels kun je eenvoudig op hun website vinden. Niet elk hotel is een Exclusief hotel. Daarom is het goed om hier vooraf even naar te kijken.

Verschillende tours achter elkaar

Het is goed mogelijk om verschillende tours achter elkaar te doen. Dit kun je doen op basis van beschikbaarheid van de hotels. Er is maar een beperkte beschikbaarheid voor de Exclusief hotels en de Tour de Valk. Daarom is het goed om hier vooraf al naar te kijken.

De verschillende tours kunnen in dezelfde week geregeld worden, maar je kunt er ook voor kiezen om dit over meerdere weken te verspreiden. Alles kan naar jouw wens worden ingericht.

ValkTour-arrangement

Wanneer je voor een tour kiest, heb je te maken met een ValkTour-arrangement. Hier komen een hele hoop voordelen bij kijken. We hebben hieronder de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Je kunt zelf de startlocatie van de fietstocht bepalen, maar je kunt ook de eindlocatie bepalen
  • Natuurlijk kun je zelf de aankomstdatum kezen en eventueel wijzigen als je op tijd bent
  • Je kunt een eigen kamer kiezen en eventueel de kamer omwisselen als je op tijd bent
  • Je kunt een nieuw arrangement toevoegen. Dit kan alleen online
  • Het reserveren gaat op een eenvoudige manier online en elke reservering is uniek. Voor elk hotel krijg je een bevestiging
  • Het ontbijt is er bij inbegrepen
  • Voor jezelf kun je meerdere hotels in één keer boeken

Het is goed om te weten dat elk ValkTour-arrangement anders is. Daarom is het mogelijk dat er nog meer extra’s en voordelen aan het ValkTour-arrangement zitten. Kijk dit daarom altijd even na voordat je een kamer boekt.

Na de fiets tour genieten in een hotel

Natuurlijk heb je na een lange fietstocht geen zin om nog naar huis te gaan. Daarom kun je met het fietsen van hotel naar hotel in Nederland bij Van der valk hotels op een eenvoudige manier in een hotel overnachten.

Je kunt er ook voor kiezen om na de fietsvakantie nog wat langer in het hotel te blijven. Zo kun je er een complete vakantie van maken. Dit is ideaal als je daarna gewoon wilt ontspannen en een bepaalde stad wilt ontdekken.

Online een fietsen van hotel naar hotel vakantie boeken

Ben je helemaal verkocht om het fietsen van hotel naar hotel in Nederland bij Van der valk hotels aan te gaan? Dan is dit zo geregeld. Tegenwoordig kun je dit namelijk op een eenvoudige manier online regelen. De Valk Exclusief hotels en de ValkTour-arrangementen kun je op een eenvoudige manier online boeken.

Wanneer je online gaat boeken, kun je direct de beschikbaarheid bekijken. Op die manier kun je de fietsvakantie of fietsdagen direct regelen. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur komt te staan. Boek daarom alles vooraf al van tevoren. Misschien krijg je dan ook nog vroegboekkorting!

Lees ook eens: Het plezier van de Elfstedentocht fietsen met bagagevervoer

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen