Dark Mode On / Off

Fiets naar je werk, het doel en de effecten

Fiets naar je werk

Veel mensen laten zich toch nog door van alles tegenhouden. Slecht weer, te weinig tijd. Er zijn genoeg smoesjes te verzinnen om niet op de fiets naar het werk te hoeven.

Toch is het wel verstandiger om op de fiets naar het werk te gaan. Het is beter voor het milieu, voor je eigen gezondheid én voor je portemonnee. Ook bedrijven hebben er baat bij. Medewerkers zijn minder vaak ziek en dat betekent dus lagere ziektekosten en minder productieverlies. Ook is er minder parkeerruimte nodig.

Voor het milieu is fietsen ook zeker niet onbelangrijk. Het betekent minder uitstoot van broeikasgassen. Fietsen draagt bij aan duurzame ontwikkeling in ons eigen land.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen