Dark Mode On / Off
Fietsdrager elektrische fiets

Fiets4daagse Borculo | Elke dag nieuwe verrassende routes.

Fiets4daagse Borculo

Ieder jaar organiseert Toeristische Informatie Borculo, een fiets4daagse in de prachtige, rustige omgeving van Borculo. Hier kunt u nog heerlijk relaxed fietsen en is daarom zo geliefd bij de 50+ers. De routes zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. Daarnaast zijn er onderweg voor jong en oud diverse leuke activiteiten. Voor de kinderen is er gezorgd voor volop speelmogelijkheden bij de rustpunten.

Aan de start ontvangt u elke dag een duidelijke routebeschrijving en alle routes worden met pijlen aangegeven.
Donderdag is een agrarische dag, georganiseerd door Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland. Tijdens deze “boerendag” stellen een aantal agrarische bedrijven hun boerderij open voor publiek.

Op vrijdag, de laatste dag van de fiets4daagse, is in het centrum van Borculo, een gezellige boekenmarkt met ruim 40 kramen. Een kleinschalige markt van hoog niveau. De afstanden die u kunt fietsen zijn: 25 km, 40 km en 60 km.

Meer informatie: www.fietsvierdaagse.eu of Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen