Dark Mode On / Off

Fiets4daagse Hoorn West-Friesland

Fiets 4 daagse Wolvega

Fietsen langs rustieke Zuiderzeestadjes, in bloei staande bloembollenvelden en groene dijken.

Fiets mee en beleef de Fiets4daagse Hoorn West-Friesland. Dit fietsevenement in het westen van Nederland onderscheidt zich van andere fietsmeerdaagse, vanwege het afwisselende oer-Hollandse en historische parcours.

Fietsen langs rustieke Zuiderzeestadjes, in bloei staande bloembollenvelden en groene dijken maken de verschillende routes geschikt voor iedereen die van fietsen houdt, van jong tot oud en van beginner tot geoefende fietsers. De afstanden variëren per dag van 40 tot en met 120 km.

Meer info: Klik Hier.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen