Dark Mode On / Off

Fietsdriedaagse Assen

Betuwse Fietsvierdaagse

Fietsdriedaagse Assen | Ontdek de mooie natuurrond Assen

“Heerlijk fietsen en genieten van de Veluwse bossen en de IJsselvallei, de omgeving van de Loosdrechtse plassen, de natuur ontdekken nabij Assen of Havelte of het mooie Brabantse land ontdekken in de omgeving van Oirschot.
De Stichting Fietsevenementen PIT Pro Rege ( opgericht in 1997) organiseert – ook weer in 2018 – op 5 plaatsen in Nederland een fiets3daagse.

De afstanden zijn 40 of 60 km.

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers van onze fietstochten is 50+. Ook fietsen bij ons opa’s en oma’s met hun kleinkinderen
De routes zijn zeer geschikt voor E-bikes. De routes zijn niet uitgepijld.

Verdere Informatie:   Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen