Dark Mode On / Off

Fietsdriedaagse Asten

Fietsvierdaagse Achterhoek

Fietsdriedaagse Asten | Een unieke gelegenheid om Asten en omgeving op een sportieve en gezellige manier te ontdekken.

De Fietsdriedaagse Asten wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten T.W.C. Asten met medewerking van Toeristen Wieler Club Asten.

Zoveel jaren, zoveel mensen, zoveel kilometers, zoveel platteland! In een tijd van jachten en jagen, van stress, is fietsen een aantrekkelijke manier van afreageren. Groene ontspanning ondanks inspanning. De natuur van de Brabantse en Limburgse Peel en een randje van De Kempen, met zijn bossen, heide, akkers en weilanden, zorgt voor de rust en de stilte die zo vaak verdwenen zijn. Fietsen, een ontstressende bezigheid, als de rust om je hoofd is verdwenen, zoals Boudewijn de Groot het zo treffend zong.

Zuidoost-Brabant toont u zijn aantrekkelijkheden in alle eenvoud en schoonheid.

U ervaart het plezier van onderlinge contacten tussen de deelnemers door een praatje of een helpende hand.

Niet alleen Asten zelf kijkt naar u uit, maar ook de dorpen in de buurt, waar u gastvrij ontvangen zult worden.

Kiest u de korte of lange route, gaat u voor snelheid of doet u het liever rustiger aan, het blijft bewegen in de gezonde buitenlucht. Te midden van de mensen die er wonen.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen