Dark Mode On / Off

Fietsdriedaagse Elsloo

Drunense Fietsvierdaagse

Fietsdriedaagse door mooiste landschappen van Belgisch-Limburg, Nederlands-Limburg en Duitsland.

Ook dit jaar organiseert stichting Sjpaspromotion in samenwerking met Café Juliana een Familiefietsdriedaagse door de mooiste landschappen van Belgisch-Limburg, Nederlands-Limburg en Duitsland.

Iedere dag staat er weer een nieuwe, met zorg uitgestippelde route op het programma variërend in afstand van 35 tot 50 kilometer.

De routes zijn op een dusdanige manier uitgestippeld dat ze goed te doen zijn voor zowel gezinnen, ouderen als recreatieve en sportieve fietsers.

Tijdens het fietsen zijn er voldoende gelegenheden om onder het genot van een lekker koud speciaalbiertje of een glaasje fris even uit te rusten en te genieten van het mooie uitzicht.  De startplaats het Maaslandcentrum in Elsloo

Fietsdriedaagse Elsloo

Voor meer informatie: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen