Dark Mode On / Off

Fietsroutes Gooische Vrouwen

Fietsroute Gooische Vrouwen

Fietsroute Gooische Vrouwen | Groene omgeving verrast fietsliefhebbers

Het grote succes van de televisieserie en de film De Gooische Vrouwen is ook bij het Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi & Vecht niet onopgemerkt gebleven.

Fietsliefhebbers kunnen nu kiezen uit twee dagroutes en voor de echte fans is er een tweedaagse route van 30 kilometer uitgezet. De fietsroutes “shop till she drops’ geeft je de mogelijkheid om een voorbeeld te nemen aan het leven van de Gooische Vrouwen. Het Goois Toerismebureau laat weten dat ook bij hen dezelfde exclusieve winkels aanwezig zijn als in de PC Hoofdstraat. Echter, wie een armband van Cartier of een Louis Vuitton-tas te kostbaar wordt kan ook in Laren gewoon naar de HEMA, laat men weten.

Belangrijkste van de fietsroutes is wel dat deze voeren door een prachtig groene omgeving en om even bij te komen kan dat uitstekend op één van de vele terrasjes langs de routes. En wie weet wie er nog meer zit…

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen